Your Choice-beurs 2015

Your Choice-beurs 2015

03/07/2015

Het programma

Omdat we dit jaar Your Choice organiseren in samenwerking met Artexis en dus ook terug te vinden zijn op Horeca Expo ziet het programma er anders uit dan tijdens de voorbije beurzen.

Om jullie niet te lang op jullie honger te laten zitten, geven we het volgende al in een notendop mee:

  • Duurzaamheid is geen trend, maar de toekomst! Duurzame leveranciers nemen plaats als exposant met een inspirerend en vernieuwend aanbod voor grootkeukens. De beurs Your Choice vindt plaats naast Horeca Expo in de Flex Large, tussen 10u en 17u.
  • We verzorgen tijdens Horeca Expo een Your Choice-route: alle standhouders met een duurzaam aanbod worden op een zichtbare en leuke manier in de kijker gezet.
  • In de voormiddag vindt het Grootkeukencolloquium plaats, een initiatief van de Vlaamse Vereniging van Grootkeukenkoks (VVG), Asforcol, Vereniging van Gemeenschapsrestaurateurs België (VGRB), RCMB, Hoofden Facilitaire Dienst van Verzorgingsinstellingen (HFDV) en Vredeseilanden. Meer info over het volledige programma en sprekers volgt later.
  • Naar jaarlijkse gewoonte reikt Horeca Expo diverse awards uit. Dit jaar komt er nog een award bij: de Sustainability Award voor Food en Non Food.