Vorige edities

Vakbeurs 2016

Vakbeurs 2016

Van zondag 20 november tot en met donderdag 24 november 2016 waren we vijf dagen te vinden in hal 4 op Horeca Expo. Vredeseilanden werkte samen met Horeca Expo en sloeg de handen in elkaar met Fairtrade Belgium en BioForum Vlaanderen om alles in goede banen te leiden. We verwelkoomden graag alle geïnteresseerden om de smaak van duurzame voeding te proeven. Niet alleen op onze stand, maar we nodigden de mensen ook uit op één van onze duurzame ontbijtsessies rond verschillende aspecten van duurzame voeding en ook de Your Choice-Route was deel van het programma. Het was een succesvolle editie.

Meer lezen
Vakbeurs 2015

Vakbeurs 2015

Op woensdag 18 november 2015 was Your Choice te gast in Flanders Expo in Gent. Fairtrade Belgium, BioForum Vlaanderen, EVA en Vredeseilanden sloegen er de handen in elkaar voor een geslaagde editie. We verwelkoomden graag alle geïnteresseerden om de smaak van duurzame voeding te proeven.

Meer lezen
Netwerkevent 2014

Netwerkevent 2014

Your Choice presenteerde op dinsdag 13 mei 2014 de tweede editie van het netwerkevent Your Choice. Op een namiddag tijd werd een geconcentreerd en afwisselend programma gepresenteerd, in een duurzame cocktail van interessante rondetafelgesprekken en kwaliteitsvolle contacten tijdens de speeddating. Zowel leveranciers en producenten van fairtrade-, biologische of lokale voeding als grootverbruikers uit grootkeuken en horeca waren talrijk aanwezig.

Meer lezen
Vakbeurs 2013

Vakbeurs 2013

Op dinsdag 23 april kwamen ruim 100 professionals uit de voedingssector bij elkaar in Tour en Taxis te Brussel om informatie en ervaringen rond diverse thema’s van duurzame voeding uit te wisselen. De beurs bood duurzame leveranciers de gelegenheid om hun producten voor te stellen aan geïnteresseerde grootkeukens. Ook nu was er een gevarieerd aanbod aan standjes en ruime gelegenheid om deel te nemen aan degustaties, workshops, demonstraties,…

Meer lezen
Netwerkevent 2012

Netwerkevent 2012

Op 6 november organiseerde Vredeseilanden, samen met Max Havelaar, en Bioforum Vlaanderen en Wallonië een netwerkevent in Wiels Expo te Brussel. De deelnemers werden tijdens rondetafelgesprekken in contact gebrachten met de principes van duurzame voeding. Leveranciers en grootverbruikers konden tijdens een speeddating met elkaar kennismaken.

Meer lezen
Vakbeurs 2011

Vakbeurs 2011

Op donderdag 5 mei vond de tweede editie van het salon Your Choice plaats. Dit evenement voor grootverbruikers en niet-particuliere kopers vond plaats in Les Ateliers des Tanneurs in Brussel en bood een combinatie van leveranciersstands en een informatief programma. Zo waren er fairtrade- en biologische koffie- en wijndegustaties en diverse workshops.

Meer lezen
Vakbeurs 2010

Vakbeurs 2010

Op donderdag 27 mei vond de allereerste beurs van Your Choice plaats in Les Ateliers des Tanneurs in Brussel. Grootverbruikers en niet-particuliere kopers die de stap naar duurzamere voeding wilden zetten, konden de diversiteit en de kwaliteit van fairtrade-, bio- en lokale producten ontdekken.

Meer lezen