Duurzame voeding in alle grootkeukens

Wil jij duurzame broodjes in de bedrijfskantine? Wil je jouw collega’s warm maken om rond duurzame voeding te werken? Wil je de keuken verduurzamen, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Zoek je nog extra redenen om effectief te verduurzamen? Aarzel dan niet en duik in deze site...

GoodFood@School, ook bij jou op school?

GoodFood@School, ook bij jou op school?

Eten betekent kiezen: veggie of vlees, chocoladereep of appel, frisdrank of water? Elke dag, van boekentas tot bord, van speelplaats tot refter, moet er gekozen worden. Maar hoe bewust maken we die keuze? Waar komt ons voedsel vandaan? Hoe wordt het klaargemaakt? En is het wel goed voor ons en voor de planeet?

Een brooddozenactie? De GoodFood Challenge?

Ontdek het hier!
Waarom kiezen voor duurzame voeding?

Waarom kiezen voor duurzame voeding?

Willen we de boeren in het Zuiden - en ook hier - steunen, dan moeten we onze eigen consumptiepatronen veranderen. Onze manier van consumeren legt immers een enorme druk op de planeet, zorgt voor klimaatopwarming (waar boeren het grootste slachtoffer van zijn), en voor groeiende armoede wereldwijd. Maar dat zijn niet de enige redenen; er zijn 1001 redenen om voor duurzame voeding te kiezen.

Meer weten?